Ervaringen cliënten

Vivian (42) Arnhem

Omdat wij 3 kinderen hebben vonden mijn, inmiddels ex-man en ik, het erg belangrijk dat we onze scheiding in goed overleg moesten regelen.

Nadat de kogel door de kerk was, hadden we een afspraak ingepland met een echtscheidingsconsulent en dat klikte meteen. De consulent legde het hele traject duidelijk en rustig uit. Er werd oprecht naar ons geluisterd en na een 4-tal gesprekken hebben we een convenant en ouderschapsplan kunnen opstellen. Nu, inmiddels enkele weken na de scheiding, hebben we van onze consulent nog een financiële planning gekregen zodat we ook financieel weten waar we aan toe zijn.

Luc (48) Breda
Nadat ik gemeld had te willen gaan scheiden heb ik op internet gekeken naar alle mogelijkheden. Daar zagen we veel mogelijkheden om te scheiden via het internet voor een hele goedkope prijs. Toch twijfelden we nog en besloten we eens een kennismakingsafspraak te maken met een consulent van Het ScheidingsHuys.

Wij dachten dat we een scheiding wel zelf konden regelen. Maar onze consulent heeft ons verteld wat er allemaal bij komt kijken, we hebben een eigen zaak en zijn getrouwd op huwelijkse voorwaarden dus was het voor ons zelf niet te doen om de hele boel te regelen. En omdat we het goed willen doen en geen gedoe willen met de fiscus of dingen vergeten waar we later spijt van krijgen, ben ik heel blij dat ik de scheiding heb laten regelen via Het ScheidingsHuys.

De rekening viel heel erg mee toen we vooraf hoorden wat het ons ging kosten, zeker toen ik me bedacht dat we veel duurder uit zouden zijn geweest bij een advocaat, want dan geldt uurtje factuurtje. Ik kan alleen maar zeggen dat het ScheidingsHuys het prima voor ons heeft gedaan.

Roy, (29) Sittard
Mijn ex-vriendin had het uitgemaakt omdat ze op een andere man verliefd was geworden en daar mee verder wilde. Wij woonden samen en hadden alleen een contract.

Omdat we ook samen een dochtertje hebben en samen een huis hebben moest er toch wat worden geregeld. We zijn eerst samen naar een advocaat gestapt maar dat vonden wij toch veel te duur en een notaris sprak ons niet aan omdat daar geen ruimte was om het op onze manier te doen. Via een kennis werd ik geattendeerd op Het ScheidingsHuys. Wij hebben 3 gesprekken nodig gehad waar alles is geregeld voor onze dochter, het huis en alles wat daar mee kwam kijken. Ik stond er echt van te kijken hoeveel er voor ons werd gedaan.