Algemeen

Scheiden? Wat nu?
Een echtscheiding is hele moeilijke en emotionele periode. Emoties kunnen hoog opspelen, terwijl ook veel praktische zaken om uw aandacht vragen. Waar moeten we beginnen? Wie kan ons helpen? Hoe zit het met alimentatie voor mij of voor de kinderen? En wat gebeurt er met het huis, moet het verkocht worden of kan 1 van ons er blijven wonen, hoe zit het met de belastingen en met het pensioen van ons?

Het ScheidingsHuys is deskundig, onpartijdig en ervaren op het gebied van echtscheidingsbemiddeling. Verder weten wij uit ervaring dat persoonlijke aandacht en begeleiding, vanaf het eerste moment, cruciaal zijn om samen de scheiding goed te regelen.

Scheiden doe je samen
Wij zeggen vaak: ‘samen trouwen, is samen scheiden‘. Als je altijd samen wilt zijn, is het verstandig om alles goed te regelen. Dat is ook zo als een relatie eindigt in een scheiding.

Juist door alle pijn, emoties en woordenwisselingen is het wijs om een ervaren echtscheidingsconsulent in te schakelen. Zo kunt u later nog samen door één deur. Dat laatste is zeer zeker belangrijk voor uw kinderen. Te vaak worden kinderen onnodig de dupe van een breuk tussen de ouders, maar realiseer U dat het uw verantwoordelijkheid is omdat u ouder bent voor het leven.

Eén aanspreekpunt
U heeft bij ons één vaste contactpersoon; uw eigen echtscheidingsconsulent. Hij of zij regelt het allemaal voor u. Uiteraard in nauw overleg met u en uw partner. Dat is wel zo prettig!

Kosten
Om onplezierige verrassingen achteraf te voorkomen, werken wij niet met declaraties op basis van gewerkte uren. Bij Het ScheidingsHuys betaalt u één vaste, vooraf gestelde, prijs! Onze vergoeding is een fractie van wat u bij een advocaat betaalt en toch krijgt u veel meer dan de afwikkeling door een advocaat. Zo ontvangt u behalve het kosteloze kennismakingsgesprek in het voortraject, tevens zoveel gesprekken als nodig is voor één vaste prijs. Om weer met een frisse start te beginnen als de echtscheiding is uitgesproken, ontvangt u van ons tevens een gratis financiële planning, zodat u exact weet wat straks, na uw scheiding, uw financiële situatie is.